Yenilikçi SUV kodlarına sahip benzersiz tasarımıyla yeni PEUGEOT SUV 3008’i keşfedin. Karakteristik ve özgün tasarımı, güç ve zarafetle dinamizm ve akıcı hatları birleştiriyor. Benzersiz PEUGEOT i-Cockpit® ve yenilikçi teknolojiler, kabin içi konforunuzu ve güvenliğinizi artırmak için tasarlandı. Yüksek verimlilik seviyesine sahip benzinli ve dizel motorlar dinamik ve keyifli bir sürüş deneyimini beraberinde getiriyor.

Teklif Al | Test Sürüşü Talebi

İLHAM VEREN TASARIM

 

 

Beklediğiniz SUV, karakter ve sağlamlık arasında mükemmel bir denge kuruyor. Ön yüzde, keskin hatlara sahip krom çerçeveli halojen farlar ve 3D görünüme sahip damalı radyatör ızgara ilk bakışta kendisini gösteriyor ve aslan gözünü andıran full LED farlarıyla hemen dikkat çekiyor.



YENİ ÖN GÖRÜNÜM

YENİ ÖN FARLAR
Karakteristik tasarım kodlarını bünyesinde barındıran ve marka imzası taşıyan “aslan dişi” gündüz farlarıyla henüz ilk göz temasında fark edilen ön farlar, giriş seviyesinden itibaren LED teknolojisi ile donatılıyor. Bu ayırt edici tasarım etkin bir aydınlatmayı ve güvenli bir sürüşü garanti ediyor.

YENİ ALÜMİNYUM ALAŞIM JANTLAR
Tamamen yeni 19 inç elmas kesimli alüminyum alaşım jantlar, geniş çamurluklar ve güçlü kapı üzeri hatlarıyla yeni PEUGEOT SUV 3008 dayanıklı, sağlam ve dinamik bir görünüm sergiliyor.

YENİ STOP LAMBALARI
Arkadan bakıldığında karakteristik 3 boyutlu aslan pençeleri ve dinamik sinyalleriyle yeni PEUGEOT 3008’in Full LED teknolojisine sahip stop lambaları göze çarpıyor. 
Füme bir camla kaplı stop lambaları siyah bagaj bandı ile birbirine bağlanıyor ve böylece daha geniş ve daha sportif bir görünüm elde ediliyor.
 



SÜRÜŞ KABİNİ

Sınıfının en ergonomik sürüş pozisyonuna sahip PEUGEOT i-Cockpit® daha da geliştirildi ve modernize edildi. Böylece yeni PEUGEOT SUV 3008, daha konforlu, daha güvenli, daha kolay ve daha sezgisel bir sürüş deneyimi sunuyor.
Kompakt boyutlu çok fonksiyonlu direksiyon simidi daha fazla his ve manevra kabiliyeti sunuyor.
Sesli komut özelliğine sahip 3-boyutlu navigasyonuyla yeni  10 inç  HD dokunmatik ekranı çoklu-dokunma  teknolojisiyle çok daha kullanışlı bir yapı sunuyor. Zarif krom piyano tuşları belirli konfor özelliklerine hızlı ve sezgisel erişim sağlıyor.
Kolay ve pratik bir şekilde kişiselleştirilebilen yükseltilmiş dijital gösterge paneli gözlerinizi yoldan ayırmadan keyifli ve güvenli bir sürüş gerçekleştirebiliyorsunuz.



ZENGİN BİR DENEYİM

MIRROR SCREEN
Mirror Screen özelliğiyle Apple CarPlayTM veya Android AutoTM uyumlu akıllı telefonlarınızdaki uygulamalara ana ekran üzerinden erişim sağlayabilir ve kablosuz şarj özelliği ile her an hayata bağlı kalmaya devam edebilirsiniz.

Hi-Fi FOCAL® SES SİSTEMİ
En güncel ses sistemleri teknolojileriyle donatılan FOCAL® Hi-Fi sistemi üst seviyede bir ses deneyimi sunuyor. Merkez ve tweeter hoparlörleri “Bronz Belem” ile süslenen ses sisteminde bagaj hacmini olumsuz etkilememek üzere bass hoparlör ön yolcu koltuğunun altına entegre ediliyor.
 



BLACK PACK OPSİYONU

  • Yeni PEUGEOT SUV 3008’inize “Black Pack” ile özel “siyah” detaylarla daha dinamik ve şık bir görünüm kazandırın.
  • Yeni koyu krom renkte ön ızgara ve aslan sembolü ile daha da özgün bir görünüm elde edin.
  • “3008”, “GT” ve “PEUGEOT” logoları saten siyahı rengiyle ve tavan barlarıyla mükemmel bir uyum sergiliyor.
  • Rüzgarlık, ön çamurluk, tavan ve arka tampon şeridindeki kaplamalar parlak siyah rengiyle otomobilin modern ve dinamik görünümüne katkı sağlıyor.


YENİLİKÇİ TEKNOLOJİLER

Yeni PEUGEOT SUV 3008’de kullanıma sunulan yeni nesil sürüş destek sistemleri, araç içi konforu ve güvenliği daha da ileriye taşırken bağımsız bir sürüş deneyimine imkan sağlıyor. Gelişmiş sürüş destek sistemleri, trafik işaretlerini tespit etmede (genişletilmiş trafik işareti tanımlama sistemi) ve trafik akışında (Drive Assist Plus paketi, Dur & Kalk özelliğine sahip Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC), park yardımı , yol kenarlarını tespit eden Şerit Takip Asistanı) veya çevreyi analiz etmede (Kör Nokta Uyarı Sistemi) hayatınızı kolaylaştırıyor.



MOTORLAR SEÇENEKLERİ

Yeni PEUGEOT SUV 3008 ile, bir PEUGEOT araçtan beklediğiniz özelliklerden ödün vermeden istediğiniz enerji türünü seçme özgürlüğüne sahipsiniz: geniş iç hacim, cömert bagaj alanı ve hepsinden önemlisi, sürüş keyfi.



NIGHT-VISION



Özel “Gece Görüş” sisteminin kızılötesi kamerası, gece sürüş koşullarında daha etkin bir görüş için farların menzilinin 200 metre ilerisindeki alanı tarayarak yayaları ve hayvanları algılıyor ve sizi uyarıyor. Yayanın veya bisikletlinin araca çok yakın olması halinde otomatik acil durum freni tetiklenebiliyor.

 


GELİŞMİŞ GRIP CONTROL

Advanced Grip Control, optimize edilmiş çekiş kontrol sistemi , özel lastikler ve Yokuş İniş Destek Sistemi (HADC) özelliklerini içeren bir paket. Sistem aracın tutunma koşullarını, kar, çamur veya kum olmak üzere yol koşullarına uyarlama olanağı tanıyor.



ŞERİT TAKİP UYARI SİSTEMİ



Şerit Takip Uyarı Sistemi, kesikli ve düz yol çizgilerini takip eden bir kamera kullanır.  Sistem, herhangi bir risk algıladığı anda sürücüyü uyarır ve direksiyonu düzeltir.



TRAFİK İŞARETİ TANIMA



Bu sistem, hız sınırı ve hız sınırı sonu tabelalarını tespit ederek gösterge panelinde gösterir. Sistem ayrıca, navigasyon sistemindeki haritada belirtilen hız sınırı bilgisini de dikkate alır. Hız sınırlayıcı, sistemin tamamlayıcısı olarak çalışır: Sürücü, hız sınırlayıcıdaki hız değerini kameranın okuduğu hıza ayarlamayı seçebilir.



ADAPTİF HIZ SABİTLEME SİSTEMİ


Bir radardan faydalanan bu işlev, önde seyreden aracı tespit eder ve fren ve gaz pedallarını kontrolüne alarak belirlenen güvenli takip mesafesini korur. Sistem gerekirse araç otomatik şanzıman ile tamamen durana kadar veya manuel şanzıman ile 30 km/sa hıza ulaşılana kadar çalışır.



ARACINIZI UZAKTAN KONTROL EDİN

Ücretsiz MyPeugeot® uygulaması üzerinden, hesaplarınızla senkronize edilmiş gerçek zamanlı kişiselleştilmiş hizmetlerden yararlanın:

  •  Aracınızın durumunu (etkinlik verileri, konum) takip edin.
  •  Aracınızın bakım ve servis gereksinimlerini yönetin.


Aslanbey® Tüm Hakları Saklıdır © 2024